BÖCKER

Publicerad 2013-09-30 19:48:00 i TIPS +, VARDAG,

Denna bok läste jag ut nyss! för er som inte visste så älskar jag böcker . Förut så läste jag hur mycket som helst för jag hade tid men nu är det inte lika ofta jag har tid att sätta mig ner och läsa. Iallafall denna boken handlar om två syskon som är kära i varandra . Sjukt bra är denna bok och jag fick låna den av Natalie. Författaren heter Katarina von Bredow , hon är hur bra som helst och jag vill läsa alla hennes böcker.
Och dessa två lånade jag idag! Vi har ett läsprojekt i skolan just nu och man ska läsa böcker som gamla författare skrivit , klassiker kan man väl säga , eller? glömt vad det heter. Anyways , jag kunde inte välja bara en bok för det fanns så många jag ville läsa så det fick bli dess två. Fjodor Dostojevskijs "döda huset" och Voltaires "Candide" . 
Udda inlägg , inte sett någon annan bloggare föra detta så vet inte vad ni tycker om det ? tänkte bara att det skulle vara kul att prova med något annat , något ingen annan gör för jag har tröttnat på att alla gör i princip exakt samma inlägg. 
 

Om

Min profilbild

En bloggis fylld av åsikter, inspiration, träning och outfits. Kramiz

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela